Functioneel + commercieel + goodlooking

Wil jij je bedrijf online sterk en mooi presenteren? Heb je een verouderde website? Ben je ontevreden over je huidige website? Ik denk graag met je mee over hoe we het beste jouw wens in de vorm van een make-over ofwel nieuwe website kunnen realiseren. Met mijn ervaring weet ik wat er nodig is om een site niet alleen aantrekkelijk maar ook functioneel en commercieel sterk te maken.

Bovendien draag ik zorg voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en maak ik, indien gewenst, een koppeling naar Google Analytics/Universal Analyctics voor het analyseren van je site-verkeer. Ik werk hoofdzakelijk met WordPress, voor webshops in combinatie met Woocommerce.

Een informatieve website, een basic webshop, een make-over, het is allemaal mogelijk.

Websites die ik heb gemaakt:

Webdesign-Eddie en Ellen

eddieenellen.nl

Dit platform is er voor iedereen tussen 12-16 jaar in Amsterdam en omgeving die graag in contact komt met leeftijdsgenoten via chat, WhatsApp en ook live. Ik heb naast het webdesign ook het logo ontworpen.De site moet voor jongeren aantrekkelijk en laagdrempelig zijn, maar ook veilig en betrouwbaar ogen.

Webdesign-kajola

kajola.net

Kajola creërt oplossingen voor internationale horeca, start-ups in horeca, scale-ups en corporates. De site moet de expertise, kennis en passie voor het vak uitstralen en heeft als doel nieuwe klanten te winnen. Met het strakke kleurrijke design, aantrekkelijke foto’s en kort en bondige teksten worden bezoekers snel geleid naar de juiste informatie.

Webdesign-yoga-in-abcoude

yogainabcoude.nl

Ontspanning en energie staan centraal bij deze website. De prachtige binnen en buiten locatie in Abcoude moeten het beeld bepalen. Belangrijk is dat alle belangrijke informatie op de homepage staat en dat bezoekers snel de juiste info kunnen vinden.

Webdesign-stichtingsenb

stichtingsenb.nl

&B staat voor Sports & Behaviour. Onze stichting heeft 2 pijlers Sport en Hulpverlening. Op deze site wil de stichting laten zien welke projecten ze allemaal hebben opgezet en hoe je hen kunt helpen bij deze projecten. Subdoel van de site is donateurs werven. Design moet rustig en fris zijn. De projecten vertellen het verhaal.

Website_Loop hard met Bas-Jan

loophardmetbas-jan.nl

Deze website is bedoeld om workshops ChiRunning te boeken bij instructeur Bas-Jan de Bruijn. Waarbij de techniek en de voordelen van ChiRunning duidelijk worden uitgelegd en Bas-Jan als erkend instructeur en persoon wordt geïntroduceerd. Het logo is tevens door Triggermind ontworpen.

Webdesign-energiewetgeving

energiewetgeving.eu

Alex Meijer is een zeer ervaren jurist bestuursrecht met gedegen kennis van het algemeen bestuursrecht, het bestuursprocesrecht en het Europees bestuursrecht. Hij legt zich de laatste jaren in het bijzonder toe op het mijnbouwrecht en het aan de mijnbouw gerelateerde omgevingsrecht.

Website By Thimble

bythimble.nl

By Thimble Interieurstudio wilde een portfolio website waarbij hun interieurontwerpen centraal staan. De stijl van was erg belangrijk, de eerste indruk van de site moet direct de professionaliteit en creativiteit weergeven waar By Thimble voor staat.

Webdesign-bosno

bosno.nl

Bosno Intercompany Learning is een non-profit stichting van een tiental institutionele organisaties uit overheid en bedrijfsleven, die samen vormgeven aan organisatie- en management ontwikkeling. De wens van Bosno was een site te maken die helder weergeeft wat de rijk gevulde leergang inhoud, die wervend is en toegankelijk.

Website Gewoon Voormekaar

gewoonvoormekaar.nl

Dit goede doel had een website en logo nodig. De website is een platform waar op een makkelijke manier vraag en aanbod samenkomen. Gewoon Voormekaar vraagt voor jongeren en gezinnen die wat extra’s kunnen gebruiken praktische oplossingen of donaties. 

Webdesign-ddp-bouw

ddp-bouw.nl

Website voor aannemersbedrijf DDP Bouw. Bouwadvies, begeleiden of voeren volledige bouwprojecten uit. Hoofddoel van deze website aansturen op persoonlijk contact. 

Webdesign-Chan.ge-artwear

change-arwear.com

Fotograaf Chantal Brink heeft haar fotografie werk uitgebreid met een kledinglijn. Custom made high end fashion waarop haar foto’s verwerkt zijn. De website met shop moest een sophisticated uitstraling hebben maar wel met haar handschrift en doorspekt met haar motto gender equality. 

Webdesign-bjornvandenbergboutique

bjornvandenbergboutique.com

De online boutique van designer Bjorn van den Berg. De shop verkoopt high end jewelry en stagewear. De site richt zich op een internationaal publiek en straalt luxe en extravagantie uit. 

Webdesign-bjornvandenberg

bjornvandenberg.com

Bjorn van den Berg is een designer van high end jewelry en stagewear. De site heeft een extravagante look maar straalt ook zijn professionaliteit en internationale ambities uit.

Webdesign-burnon

burnon.nl

WordPress site voor een 2 daagse training voor young professionals. De site is geheel afgestemd op de doelgroep: Look en feel levendig met veel beeld, kort en bondig qua informatie, en heeft als doel inschrijvingen genereren voor de training. Ook het logo is door Triggermind ontworpen.

baby-deluxe.nl

Een website met webshop die ik in samenwerking met Share Force One heb gebouwd in WordPress. De webshop is gemaakt met Woocommerce. Om het merk en website op de kaart te zetten hebben we een social media campagne opgezet

Webdesign-haarindewind

haarindewind.nl

WordPress site voor een professionele, ambitieuze kapsalon met twee vestigingen in Amsterdam. Bij Haar in de Wind staat passie voor het vak en klant voorop. Daarbij is het een groene salon met duurzame, natuurlijke haarproducten.

Webdesign-businessfilmschoolWebdesign-businessfilmschool

businessfilmschool.nl

WordPress site voor de Business Film School. Change consultants en filmmakers. Experts in het realiseren van organisatieverandering. Ontwerp is van de BSF zelf. Ontwikkeling website is gedaan door Triggermind.

Webdesign-maison-m

maison-m.nl

WordPress site voor een coaching en adviespraktijk voor vrouwen. De site wordt feminine, met veel stijl elementen en beeld om de boodschap van Maison M zo goed mogelijk uit te stralen. Female power zonder te schreeuwen! Logo design door Triggermind.

Webdesign-image_factory

image-factory.org

Website gemaakt in WordPress voor een Rotterdams Marketing en PR bureau. De site moet het visite kaartje van het bureau zijn. Clean, creatief met een Rotterdamse touch. Een helder verhaal en krachtige beelden.

Webdesign-gunningboek

hetgrotegunningboek.nl

Een besloten WordPress site voor en over de Familie Gunning. Een naslagwerk waar verhalen en foto’s in staan die zijn verzameld en geselecteerd uit het uitgebreide familie-archief. Zo werden losse foto’s, brieven en publicaties digitaal vereeuwigd en toegankelijk gemaakt voor het nageslacht.

Webdesign-noma-art

noma-art.com

Een website voor interieur design met portfolio en shop. Gebouwd in WordPress. De webshop is gemaakt met Woocommerce. Bij deze site draait alles om de verkoop van producten in de interieurstijl van Noma Art.

jakobijnwallis.nl

Een website gebouwd in WordPress, inclusief logo design. De opdrachtgever wilde haar verouderde site, vervangen door een frisse, duurzame website, die eenvoudig up-to-date is te houden en responsive is.

Webdesign-triggermind

triggermind.nl

Natuurlijk heb ik ook mijn eigen website gebouwd. Ook gebouwd in WordPress. Voor mij een mooie manier om dingen uit te proberen qua design en techniek. Ik probeer plugins en thema’s uit en speel met nieuwe grafische stijlen.