Functioneel + commercieel + goodlooking

Wil jij je bedrijf online sterk en mooi presenteren? Heb je een verouderde website? Ben je ontevreden over je huidige website? Ik denk graag met je mee over hoe we het beste jouw wens in de vorm van een make-over ofwel nieuwe website kunnen realiseren. Met mijn ervaring weet ik wat er nodig is om een site niet alleen aantrekkelijk maar ook functioneel en commercieel sterk te maken.

Bovendien draag ik zorg voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en maak ik, indien gewenst, een koppeling naar Google Analytics/Universal Analyctics voor het analyseren van je site-verkeer. Ik werk hoofdzakelijk met WordPress, voor webshops in combinatie met Woocommerce.

Een informatieve website, een basic webshop, een make-over, het is allemaal mogelijk.

Websites die ik heb gemaakt:

Website_Loop hard met Bas-Jan

loophardmetbas-jan.nl

Deze website is bedoeld om workshops ChiRunning te boeken bij instructeur Bas-Jan de Bruijn. Waarbij de techniek en de voordelen van ChiRunning duidelijk worden uitgelegd en Bas-Jan als erkend instructeur en persoon wordt geïntroduceerd. Het logo is tevens door Triggermind ontworpen.

Website By Thimble

bythimble.nl

By Thimble Interieurstudio wilde een portfolio website waarbij hun interieurontwerpen centraal staan. De stijl van was erg belangrijk, de eerste indruk van de site moet direct de professionaliteit en creativiteit weergeven waar By Thimble voor staat.

Website Gewoon Voormekaar

gewoonvoormekaar.nl

Dit goede doel had een website en logo nodig. De website is een platform waar op een makkelijke manier vraag en aanbod samenkomen. Gewoon Voormekaar vraagt voor jongeren en gezinnen die wat extra’s kunnen gebruiken praktische oplossingen of donaties. 

Webdesign-bosno

bosno.nl

Bosno Intercompany Learning is een non-profit stichting van een tiental institutionele organisaties uit overheid en bedrijfsleven, die samen vormgeven aan organisatie- en management ontwikkeling. De wens van Bosno was een site te maken die helder weergeeft wat de rijk gevulde leergang inhoud, die wervend is en toegankelijk.

Webdesign-Chan.ge-artwear

change-arwear.com

Fotograaf Chantal Brink heeft haar fotografie werk uitgebreid met een kledinglijn. Custom made high end fashion waarop haar foto’s verwerkt zijn. De website met shop moest een sophisticated uitstraling hebben maar wel met haar handschrift en doorspekt met haar motto gender equality. 

Webdesign-FelitiaJ

felitiaj.com

WordPress site met highend look and feel voor hairstylist en wigdesigner Felitia J. Een site met Woocommerce webshop om de internationale verkoop van de handgemaakte pruiken te stimuleren. Triggermind heeft teven het gouden logo mogen ontworpen.

Webdesign-burnon

burnon.nl

WordPress site voor een 2 daagse training voor young professionals. De site is geheel afgestemd op de doelgroep: Look en feel levendig met veel beeld, kort en bondig qua informatie, en heeft als doel inschrijvingen genereren voor de training. Ook het logo is door Triggermind ontworpen.

Webdesign-bjornvandenbergboutique

bjornvandenbergboutique.com

De online boutique van designer Bjorn van den Berg. De shop verkoopt high end jewelry en stagewear. De site richt zich op een internationaal publiek en straalt luxe en extravagantie uit. 

Webdesign-bjornvandenberg

bjornvandenberg.com

Bjorn van den Berg is een designer van high end jewelry en stagewear. De site heeft een extravagante look maar straalt ook zijn professionaliteit en internationale ambities uit.

baby-deluxe.nl

Een website met webshop die ik in samenwerking met Share Force One heb gebouwd in WordPress. De webshop is gemaakt met Woocommerce. Om het merk en website op de kaart te zetten hebben we een social media campagne opgezet

Webdesign-businessfilmschoolWebdesign-businessfilmschool

businessfilmschool.nl

WordPress site voor de Business Film School. Change consultants en filmmakers. Experts in het realiseren van organisatieverandering. Ontwerp is van de BSF zelf. Ontwikkeling website is gedaan door Triggermind.

Webdesign-haarindewind

haarindewind.nl

WordPress site voor een professionele, ambitieuze kapsalon met twee vestigingen in Amsterdam. Bij Haar in de Wind staat passie voor het vak en klant voorop. Daarbij is het een groene salon met duurzame, natuurlijke haarproducten.

Webdesign-maison-m

maison-m.nl

WordPress site voor een coaching en adviespraktijk voor vrouwen. De site wordt feminine, met veel stijl elementen en beeld om de boodschap van Maison M zo goed mogelijk uit te stralen. Female power zonder te schreeuwen! Logo design door Triggermind.

Webdesign-gunningboek

hetgrotegunningboek.nl

Een besloten WordPress site voor en over de Familie Gunning. Een naslagwerk waar verhalen en foto’s in staan die zijn verzameld en geselecteerd uit het uitgebreide familie-archief. Zo werden losse foto’s, brieven en publicaties digitaal vereeuwigd en toegankelijk gemaakt voor het nageslacht.

Webdesign-image-factory

image-factory.org

Website gemaakt in WordPress voor een Rotterdams Marketing en PR bureau. De site moet het visite kaartje van het bureau zijn. Elegant, maar met een Rotterdams industriële touch. Een helder verhaal en krachtige beelden.

Webdesign-noma-art

noma-art.com

Een website voor interieur design met portfolio en shop. Gebouwd in WordPress. De webshop is gemaakt met Woocommerce. Bij deze site draait alles om de verkoop van producten in de interieurstijl van Noma Art.

jakobijnwallis.nl

Een website gebouwd in WordPress, inclusief logo design. De opdrachtgever wilde haar verouderde site, vervangen door een frisse, duurzame website, die eenvoudig up-to-date is te houden en responsive is.

Webdesign-triggermind

triggermind.nl

Natuurlijk heb ik ook mijn eigen website gebouwd. Ook gebouwd in WordPress. Voor mij een mooie manier om dingen uit te proberen qua design en techniek. Ik probeer plugins en thema’s uit en speel met nieuwe grafische stijlen.