Functioneel, commercieel en eyecatching

Wil jij je bedrijf online sterk en mooi presenteren? Heb je een verouderde website? Ben je ontevreden over je huidige website? Ik denk graag met je mee over hoe we het beste jouw wens in de vorm van een make-over ofwel nieuwe website kunnen realiseren. Met mijn ervaring weet ik wat er nodig is om een site niet alleen aantrekkelijk maar ook functioneel en commercieel sterk te maken.

Bovendien draag ik zorg voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en maak ik, indien gewenst, een koppeling naar Google Analytics/Universal Analyctics voor het analyseren van je site-verkeer. Ik werk hoofdzakelijk met WordPress, voor webshops in combinatie met Woocommerce.

Een informatieve website, een basic webshop, een make-over, het is allemaal mogelijk.

Websites die ik heb gemaakt:

Webdesign-burnon

burnon.nl

WordPress site voor een 2 daagse training voor young professionals. De site moest geheel op de doelgroep zijn afgestemd qua look en feel, kort en bondig qua informatie met als doel inschrijvingen te genereren voor de training. Ook het logo is door Triggermind ontworpen.

Webdesign-bjornvandenberg

bjornvandenberg.com

Bjorn van den Berg is een designer van high end wearables, stagewear. Deze site met webshop heeft  een extravagante look maar straalt ook zijn professionaliteit en internationale ambities uit. Wanneer je deze site ziet wordt je meteen ondergedompeld in de wereld van Bjorn van den Berg.

baby-deluxe.nl

Een website met webshop die ik in samenwerking met Share Force One heb gebouwd in WordPress. De webshop is gemaakt met Woocommerce. Om het merk en website op de kaart te zetten hebben we een social media campagne opgezet

Webdesign-haarindewind

haarindewind.nl

WordPress site voor een professionele, ambitieuze kapsalon met twee vestigingen in Amsterdam. Bij Haar in de Wind staat passie voor het vak en klant voorop. Daarbij is het een groene salon met duurzame, natuurlijke haarproducten.

Webdesign-maison-m

maison-m.nl

WordPress site voor een coaching en adviespraktijk voor vrouwen. De site wordt feminine, met veel stijl elementen en beeld om de boodschap van Maison M zo goed mogelijk uit te stralen. Female power zonder te schreeuwen!

Webdesign-businessfilmschoolWebdesign-businessfilmschool

businessfilmschool.nl

WordPress site voor de Business Film School. Change consultants en filmmakers. Experts in het realiseren van organisatieverandering. Ontwerp is van de BSF. Ontwikkeling is gedaan door Triggermind.

Webdesign-image-factory

image-factory.org

Een website emaakt in WordPress voor een Roterdams Marketing en PR bureau. De site moet het visite kaartje van het bureau zijn. Elegant, maar met een Rotterdams industriële touch. Een helder verhaal en krachtige beelden.

Webdesign-noma-art

noma-art.com

Een website voor interieur design met portfolio en shop. Gebouwd in WordPress. De webshop is gemaakt met Woocommerce. Bij deze site draait alles om de producten en de interieurstijl van Noma Art.

Webdesign-gunningboek

hetgrotegunningboek.nl

Een besloten WordPress site voor en over de Familie Gunning. Een naslagwerk waar verhalen en foto’s in staan die zijn verzameld en geslecteerd uit het uitgebreide famielie-archief. Zo werden losse foto’s, brieven en publicaties digitaal vereeuwigd en toegankelijk gemaakt voor het nageslacht.

jakobijnwallis.nl

Een website gebouwd in WordPress, inclusief logo design. De opdrachtgever wilde haar verouderde site, vervangen door een frisse, duurzame website, die eenvoudig up-to-date is te houden en responsive is.

Webdesign-triggermind

triggermind.nl

Natuurlijk heb ik ook mijn eigen website gebouwd. Ook gebouwd in WordPress. Voor mij een mooie manier om dingen uit te proberen qua design en techniek. Ik probeer plugins en thema’s uit en speel met nieuwe grafische stijlen.